Üdvözlöm!​​​

Bodnár Márton vagyok, az Ingatlan48 belvárosi specialistája.

​Felsőfokú tanulmányaimat a Budapest Gazdasági Főiskolán végeztem, ami mellett már párhuzamosan dolgoztam értékesítés területen. Főállásban gyakorlati szakemberként évek óta foglalkozom ingatlanok eladásával.

Azért választottam ezt a szakmát, mert szeretem a nem mindennapi kihívásokat, szeretek jó kapcsolatot kiépíteni az emberekkel és izgalmasnak találom, hogy minden igény különleges, egyedi, ezért személyre szabott technikát tudok alkalmazni a megbízásaim teljesítésénél.

Érdeklődésem általában túlnyúlik szűken értelmezett feladataimon, hiszem, hogy a siker, és az ügyfelek elégedettségének titka az, ha az ember több munkát végez el, mint amiért megfizetik.

Példaképem, Donald J. Trump idézete így hangzik:
„Emeld meg a saját mércédet! Soha ne érd be azzal, hogy “eleget” teszel. Napjaink világa a versenyen alapul, és olyan gyors, hogy fokoznod kell az állóképességed szintjét, ha versenyben akarsz maradni – vagy ha egyáltalán labdába akarsz rúgni.”

Remélem, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között üdvözölhetem.

Tisztelettel:
Bodnár Márton

Ügyfeleim mondták rólam:

Marci!

Ezúton is szeretném megköszönni a közreműködésed az ingatlanom eladása kapcsán.
Külön köszönöm a segítőkész hozzáállást, a gyors és hatékony együttműködést. Szakmailag és erkölcsileg is kiemelkedő bánásmódban volt részem, így a későbbiekben is mindenképp téged kereslek, ha ilyesmi segítségre lenne szükségem. Természetesen az ismerősi körömben is csakis téged foglak ajánlani. 🙂

Szakmai pályafutásodhoz további sok sikert és eredményes munkát kívánok!

Üdvözlettel: Andi

Lakásvásárlás alkalmával találkoztunk Mártonnal, mégpedig a vevő oldalról.

Kétkedéssel, kellő bizalmatlansággal mentünk be a Hegedűs Gyula utcai irodába.

Mártonnal való kommunikáció után megbizonyosodtunk az előbbiek teljes valótlanságáról. Mártonban maximálisan felkészült, korrekt, kedves, precíz, segítőkész értékesítőt fedeztünk fel. Öröm és élmény volt vele a kapcsolat fenntartása. Ez az adás-vétel vevői oldalról Márton segítségével egy álom volt.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mint eladó mint vevőként is.

Köszönjük Márton,
Ecseki család

Kedves Marci!

Ezúton szeretnénk megköszönni a segítségedet a lakásunk eladása és az új otthonunk keresése kapcsán.

Úgy véljük, hogy amit ígértél, azt 100 %-osan betartottad, mindvégig lelkes és korrekt voltál, és teljes mértékben eleget tettél az eladás során az elvárásainknak, illetve a lakás keresés során a szinte állandóan változó igényeinknek. Ez utóbbinak a kezelése valóban nem lehetett könnyű. Egész idő alatt éreztük, hogy teljes szívedből törekszel arra, hogy megtaláljuk álmaink otthonát.

​Amennyiben a jövőben egy ismerősünk lakás eladás vagy vásárlás céljából érdeklődik nálunk, nyugodt szívvel fogunk neki ajánlani téged, hiszen szakmai hozzáértésedről minket teljesen meggyőztél.

Nagyon köszönjük!
Nyárádi Péter és Családja

Kedves Bodnár Úr!

Engedje meg, hogy a Budapest VII. Wesselényi utca 72. I. 6. szám alatti ingatlan  gyors  eladása ügyében hálás köszönetemet fejezzem ki.

Mint ahogy azt már Önnek személyesen is mondtam, három éve próbálkoztam az ingatlan eladásával.
Ez csak Önnek sikerült, méghozzá ilyen rövid időn belül.
Bár néha az ügyben eljáró ügyvéd intézkedései bennem kétségeket keltettek az adás-vétel realizását illetően.  Az Ön hathatós segitőkészsége nélkül nem is valósult volna meg az adás-vétel.

Külön köszönöm a Vevőket, akikkel a sors és Ön összehozott.

Tisztelettel:
Sz. K. Éva

Kedves Márton!

Ön egy nagyon talpraesett, agilis fiatalember, aki nem engedi ki a kezéből a dolgokat. Rossz nyelvek erre azt mondanák, hogy rámenős, de nekem tetszik ez a hozzáállás, és célravezetőnek is bizonyul.

Egy határozott ügyféllel, aki tudja, hogy mit szeretne, jó párost alkotnak.

Köszönöm a munkáját, és hogy mindig a rendelkezésemre állt.

Üdvözlettel: Réti Kamilla

Elismeréseim: